Stilling:

Fast stilling som informasjonskonsulent (Det helsevitenskapelige fakultet)

Søknadsfrist 11. februar 2019

UiT Norges arktiske universitet

Det helsevitenskapelige fakultet ved UiT Norges arktiske universitet er en nasjonal nyskapning som samler de fleste helserelaterte utdanninger. Dette legger til rette for unik tverrfaglighet og innovasjon i helsefaglig utdanning og forskning. Vi jobber tett sammen med tjenestene i nord for å løse morgendagens utfordringer.


Les mer om oss på uit.no/helsefak

Ved Det helsevitenskapelige fakultet ved UiT Norges arktiske universitet, er det ledig en fast 100 % stilling som informasjonskonsulent tilknyttet Infotorget.

Infotorget er hele fakultetets førstelinjetjeneste overfor studenter, ansatte, samarbeidspartnere, besøkende og potensielle studenter. Infotorget har fem tilknyttede medarbeidere som i hovedsak jobber med informasjonsformidling inkludert publisering på nett og infoskjermer, men også med andre oppgaver som for eksempel romreservasjon og utlån av gjestekort m.m. Organisatorisk er Infotorget en faggruppe i Seksjon for forskning, utdanning og formidling i fakultetsadministrasjonen ved Det helsevitenskapelige fakultet.

Krav til utdanning og erfaring

Det kreves høyere utdanning på bachelornivå eller tilsvarende innen informasjon, kommunikasjon, service eller annen relevant utdanning. Ved særlig omfattende og relevant erfaring, kan utdanningskravet fravikes. Den som tilsettes må ha god skriftlig og muntlig framstillingsevne på norsk og engelsk. Relevant erfaring fra kundebehandling og informasjons- og kommunikasjonsarbeid er nødvendig. Praksis fra nyhetsformidling, nettpublisering og kommunikasjonsarbeid er et pluss. Kjennskap til akademia generelt, UiT spesielt, vil telle positivt.

Personlige egenskaper

Vi søker en positiv, fleksibel, initiativrik og serviceinnstilt person som både kan arbeide godt selvstendig, og i team med andre. Gode samarbeids- og kommunikasjonsevner samt forståelse for service og kundebehandling anses som svært viktig. Personlig egnethet vil bli sterkt vektlagt.

Stillingen lønnes etter statens regulativ kode 1408, førstekonsulent.

Kontakt

For nærmere opplysninger om stillinga, kontakt:

  • Elin Svendsen, faggruppeleder for Infotorget, tlf. 77 64 46 11, mobil 977 59 301, e-post: elin.svendsen@uit.no, eller
  • Faggruppeleder for kommunikasjon, formidling og studentrekruttering, Torgunn Wærås tlf. 77 64 68 58, mobil 99701397, e-post: torgunn.waras@uit.no

Generell informasjon

Forespørsler om hvordan arbeidsmiljøet er tilrettelagt, herunder arbeidsstedets fysiske beskaffenhet, helsetjeneste, muligheter for fleksitid, deltid o.l. kan rettes til telefonreferansen i annonsen.

Ved UiT Norges arktiske universitet legger vi vekt på mangfold, og oppfordrer derfor kvalifiserte søkere til å søke uten hensyn til alder, kjønn, funksjonsevne og nasjonal eller etnisk bakgrunn.

Universitetet er IA-virksomhet og vil forsøke å legge arbeidsforholdene til rette for ansatte med redusert funksjonsevne. Personopplysninger du oppgir i søknad og CV til stillinger, behandles i henhold til lov om behandling om personopplysninger - Personopplysningsloven. I henhold til offentlighetsloven § 25, 2. ledd kan søker be om ikke å bli oppført på den offentlige søkerlista. Universitetet kan likevel beslutte at navnet på kandidaten skal offentliggjøres. Søker vil bli varslet i forkant av en eventuell offentliggjøring.

Velkommen som søker!

Søk på stillingen

Powered by Labrador CMS