Stilling:

Stipendiatstillinger myelomatose

Søknadsfrist 31.07.2018

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo er Norges eldste og høyest rangerte forsknings- og undervisningsinstitusjon med 28 000 studenter og 7 000 ansatte. Faglig bredde og internasjonalt anerkjente forskningsmiljøer gjør UiO til en viktig samfunnsaktør.

Institutt for klinisk medisin har sin primærvirksomhet i krysningspunktet mellom universitets- og sykehussektoren, og samarbeider tett med universitetssykehusene i Oslo (OUS) og Akershus (Ahus).Instituttet er ledende innen klinisk medisin og medisinsk forskning i Norge, og har høy undervisnings- og forskningsaktivitet. Arbeidsfeltet er bredt, og instituttet preges av solid faglig kompetanse, mangfoldighet og kompleksitet. Institutt for klinisk medisin er UiOs største institutt med i underkant av 800 medarbeidere. Instituttet huser tre Sentre for fremragende forskning (SFF) og seks K. G. Jebsensentre. Instituttet er underlagt Det medisinske fakultet ved Universitetet i Oslo.

Om stillingen

Det lyses herved ut to 50 % stillinger som ph.d.-kandidat (SKO 1017) for en periode på 6 år innenfor klinisk relatert forskning på myelomatose ved Institutt for klinisk medisin, Avdeling for blodsykdommer. Stillingsinnehaverne må ha norsk autorisasjon som lege.

Stillingene er tilknyttet K.G. Jebsen senteret for B-cellekreft og vil være del av Oslo myelomatosesenter i Avdeling for blodsykdommer, Kreftklinikken, Oslo universitetssykehus. Senteret driver basal, translasjonell og klinisk forskning innenfor patogenese, diagnose, behandling og oppfølging av myelomatose og annen B-cellekreft. Forskningen vil hovedsakelig være klinisk relatert. Kandidatene vil bli tatt opp i ph.d.-programmet ved det Medisinske fakultet, UiO.

Mer om stillingen

Tilsettingen gjelder for en periode på 6 år i 50 % stilling.

Kortere tilsettingsperiode kan gis dersom stipendiaten allerede har gjennomført deler av sitt forskerutdanningsprogram, eller når tilsettingen bygger på tidligere tilsettingsforhold i utdanningsstilling (stipendiat, vitenskapelig assistent og liknende), slik at total tid til forskerutdanning blir 3 år.

Opptak til doktorgradsprogram er et vilkår for tiltredelse som stipendiat. Det er en forutsetning at kandidaten kan gjennomføre prosjektet i løpet av stipendiatperioden. Formålet for utdanningsstillingen er at kandidaten skal oppnå en doktorgrad/PhD i løpet av stipendiatperioden.

Endelig plan for forskerutdanningen skal være godkjent og avtalefestet senest tre måneder etter tiltredelse. For mer informasjon, se nettside: http://www.med.uio.no/forskning/phd/

Kvalifikasjonskrav

  • Cand.Med., norsk autorisasjon
  • Relevant arbeidserfaring
  • Erfaring innenfor klinisk forskning vil tillegges vekt
  • Erfaring fra deltagelse i utvikling av forskningsprosjekter vil tillegges vekt
  • God skriftlig og muntlig formidlingsevne på engelsk

Personlige egenskaper

  • En genuin interesse for forskning
  • Positiv og samarbeidsvillig
  • Systematisk, hardtarbeidende og ansvarlig
  • Evne til å jobbe selvstendig og i team
  • Personlig egnethet, initiativ og evne til å sette seg inn i nye metoder vil bli tillagt vekt

Ved vurdering av søknader vil det bli lagt vekt på kandidatens faglige og personlige forutsetninger for å gjennomføre både forskerutdanningen og forskningsprosjektet.

Vi tilbyr

  • Et godt arbeidsmiljø og deltakelse i en velfungerende, ambisiøs forskningsgruppe
  • Stimulerende og utfordrende arbeidsoppgaver i en organisasjon med høy kompetanse
  • Lønn fra kr 451 300 til kr 537 700 avhengig av kompetanse, i stilling som stipendiat (stillingskode 1017)
  • Gode pensjonsordninger i Statens Pensjonskasse
  • Gode velferdsordninger
  • Stilling i en IA-virksomhet

Søknaden skal inneholde

  • Søknadsbrev (motivasjon for stillingen)
  • CV (fullstendig oversikt over utdanning, praksis og faglig arbeid)
  • Kopier av vitnemål og eventuelle attester
  • Publikasjonsliste
  • Referanseliste (2-3 referanser; navn, tittel, e-post og telefon, samt beskrivelse av relasjon til søker)

Søknad med vedlegg må sendes inn via vårt elektroniske rekrutteringssystem, vennligst klikk “Søk stillingen”. Ved utdanning utenfor Skandinavia ber vi om en forklaring på karaktersystemet. Vi gjør oppmerksom på at all dokumentasjon må være på engelsk eller et skandinavisk språk.

Det skal som hovedregel benyttes intervju i tilsettingsprosessen.

Andre opplysninger

Se forskrift om ansettelsesvilkår, samt retningslinjer for ansettelse i stipendiatstillinger ved Universitetet i Oslo.

I henhold til Offentleglovas § 25 2. ledd kan opplysninger om søkeren bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli oppført på søkerlisten.

UiO har en overtakelsesavtale for alle tilsatte med formål å sikre rettighetene til forskningsresultater m.m.

UiO har et personalpolitisk mål om å oppnå en balansert kjønnssammensetning og rekruttere personer med innvandrerbakgrunn.

I tillegg ønsker UiO at våre medarbeidere i størst mulig grad gjenspeiler mangfoldet i befolkningen. Vi oppfordrer derfor kvalifiserte søkere med redusert funksjonsevne til å søke stillingen. Som IA-bedrift vil vi legge forholdene til rette for medarbeidere med nedsatt funksjonsevne.

Kontaktinformasjon

  • Senterleder (OUS): Fredrik Schjesvold MD PhD, fschjesv@ous-hf.no; tlf. 996 97 796
  • Personalrådgiver Thoril Kristiansen, tlf. 22 84 46 99, e-post: thoril.kristiansen@medisin.uio.no (Ved spørsmål om innlegging av elektronisk søknad og saksgang).

Søk stillingen

Søknadsfrist: 31.07.2018

Web: www.uio.no

Kontakt: Fredrik Schjesvold (Senterleder (OUS) - MD PhD)

Telefon: 996 97 796

E-post: fschjesv@ous-hf.no

Kontakt 2: Thoril Kristiansen (Personalrådgiver)

Telefon: 22 84 46 99

E-post: thoril.kristiansen@medisin.uio.no

Powered by Labrador CMS