Stilling:

Prosjektmedarbeider knyttet til innovasjonsprosjekter

Søknadsfrist: 27.06.2018

Høgskolen i Innlandet

Høgskolen i Innlandet har over 14 000 studenter, 1000 ansatte og har studiesteder i Lillehammer, Hamar, Elverum, Rena, Evenstad og på Blæstad.Høgskolen i Innlandet skal bygge sterke og solide fag- og forskningsmiljøer som setter spor etter seg regionalt, nasjonalt og internasjonalt. Vi skal utvikle en ny og bedre institusjon med høy faglig og pedagogisk kvalitet, og som tar sikte mot å oppnå universitetsakkreditering innen 2020.

Vår visjon er «Sterkere sammen».

Det er ledig en 100% stilling som prosjektmedarbeider ved Høgskolen i Innlandet sitt Fakultet for anvendt økologi og landbruksfag på Campus Evenstad. Stillingen er et 3-årig engasjement med mulighet for fast tilsetting etter 3-årsperioden, gitt videre oppdragsfinansiering. Stillingen er nyopprettet og tiltredelse avtales ved ansettelse.

Avdelingen er i sterk vekst og satser mye på å utvikle kommersialiserings- og innovasjonshjørnet av kunnskapstriangelen. Vi ønsker å utvikle en innovasjonsprofil som går mot ansvarlig og bærekraftig forretningsvirksomhet (bærekraftig i økonomisk, økologisk og samfunnsmessig forstand). Denne satsingen har gjort at vi blant annet deltar i et eksternt finansiert prosjekt som skal jobbe for å utvikle innovasjonssystemer for bioøkonomi i rurale strøk (http://www.rdi2club.eu/).

Det er stor etterspørsel etter vår deltagelse i denne type innovasjons/utviklingsprosjekter i regionen grunnet den store satsingen på bioøkonomi/grønt skifte. Både i forbindelse med rdi2club-prosjektet nevnt over, og andre innovasjonsprosjekter på campus Evenstad søker vi etter en prosjektmedarbeider som på sikt kanskje også vil få prosjektlederroller. I tillegg er vi partnere i utviklingen av større nasjonale og internasjonale prosjekter knyttet til grønt skifte, bioøkonomi generelt, og annen innovasjon knyttet til våre fagområder innen jordbruks-, skogbruks- og utmarksnæringer.

Vi har behov for en prosjektmedarbeider som kan utvikle og lede gjennomføringen av innovasjonsprosjekter sammen med nasjonale og internasjonale partnere fra næringslivet, offentlig forvaltning, forskningsinstitusjoner, og samfunnet forøvrig.

Kvalifikasjoner

Vi søker en dyktig og erfaren medarbeider som har lyst til å jobbe i et aktivt miljø i rask utvikling. Vi ønsker oss en kollega som er teamorientert, jobber strukturert og har god gjennomføringsevne. Du må kunne lese og forstå nyere forskning innen våre fagområder slik at du kan bidra til å finne innovasjons- og kommersialiseringspotensialet av forskningen. Vi tror du har best mulighet til å lykkes hvis du har erfaring med utviklings-, innovasjons- og kommersialiseringsarbeid knyttet opp mot primærnæringene, bioøkonomi generelt, økosystemtjenester, eller tilsvarende samfunnsverdier. Formalkompetansen din må være på masternivå eller høyere.

Søkere må være endringsvillige og raskt kunne tilegne seg kunnskap om administrative programvarer. Det er en fordel med erfaring fra offentlig finansiering, og man må kunne håndtere budsjett, regnskap og rapportering, selv om fakultetet har en effektiv administrasjon til å bistå med dette arbeidet.

Søkere må ha gode kommunikasjonsevner både skriftlig og muntlig på engelsk og i et skandinavisk språk (norsk, svensk eller dansk). Vi søker etter en person som trives med å jobbe i et internasjonalt miljø, med periodevis hektisk hverdag og som har gode samarbeidsevner, men som likevel løser arbeidsoppgaver på en selvstendig måte.

Den som tilsettes får stort selvstendig ansvar for å lykkes med prosjekter fra søknadsskriving til sluttføring. I tillegg vektlegger vi personlige egenskaper sterkt i tilsettingsprosesser på avdelingen.

Den som ansettes vil få kontorplass på Campus Evenstad og rapporterer direkte til dekan på avdelingen.

Lønn

Stillingen lønnes normalt som seniorkonsulent etter statens lønnsregulativ (ltr. 46-67 etter ansiennitet og kvalifikasjoner; 415 100-597 400,-). For særlig kvalifiserte søkere kan det tilbys høyere lønn. Dette kan f.eks. gjelde kandidater med en doktorgrad som kan bli vurdert ansatt som førsteamanuensis, eller søkere med professorkompetanse. Gruppelivsforsikring og yrkesskadeforsikring er inkludert. Fra lønnen trekkes 2 % lovfestet pensjonsinnskudd til Statens pensjonskasse.

Tilsettingsforhold

Den statlige arbeidsstyrken skal i størst mulig grad gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Det er derfor et personalpolitisk mål å oppnå en balansert alders- og kjønnssammensetning og rekruttere personer med innvandrerbakgrunn. Personer med innvandrerbakgrunn oppfordres til å søke stillingen.

Den som blir tilsatt må rette seg etter gjeldende instruks for stillingen, institusjonens interne styringsordning, og for øvrig de lover, forskrifter og avtaler som til enhver tid gjelder for stillingen.

Informasjon

Informasjon om Høgskolen i Innlandet finnes på Høgskolens hjemmeside www.inn.no. Mer informasjon om stillingen og om avdelingen fås ved henvendelse til dekan Kristin E. Gangås ( (kristin.gangas@inn.no, tlf: 62 43 08 77).

Søknad

Søknaden stiles til Høgskolen i Innlandet, merkes 2018/02007 og legges inn elektronisk via høgskolens hjemmeside sammen med en CV: https://www.inn.no/om-hoegskolen/ledige-stillinger. Ikke legg ved vitnemål og attester. Vi etterspør dette ved behov.

Søk på stillingen

Søknadsfrist: 27.06.2018

Web: www.inn.no

Kontakt: Kristin E. Gangås (Dekan)

Telefon: 62 43 08 77

E-post: kristin.gangas@inn.no

Powered by Labrador CMS