Takeda - Medical/Scientific Liaison (MSL) – Oncology

Takeda er et forskningsbasert, globalt selskap med hovedvekt på legemidler. Selskapet er til stede i mer enn 70 markeder og satser blant annet innen spesialområder som kreft, mage/tarm og vaksiner. Som det største farmasøytiske selskapet i Japan, og et av de ledende globale selskapene i industrien, arbeider Takeda, gjennom medisinsk innovasjon, for bedre helse for pasienter over hele verden.

I Norge har Takeda cirka 260 medarbeidere og et eget produksjonsanlegg i Asker utenfor Oslo. Målt i volum er Takeda landets største leverandør av legemidler. Takeda har et bredt spekter av reseptbelagte medisiner til sykehus, spesialister og allmennpraktiserende leger. Takedas reseptfrie medisiner og kosttilskudd selges i apotek.

Takeda styrker sitt medisinske team og søker til nyopprettet stilling:

Medical/Scientific Liaison (MSL) – Oncology

Som MSL skal du lede og utvikle lokale medisinske strategier og aktiviteter for ett eller flere onkologiprodukter i Norge. Du skal kommunisere kliniske og vitenskapelige data, bygge relasjoner til fagmiljøer innen onkologi og være bindeleddet mellom vitenskap og marked. Stillingen rapporterer til medisinsk direktør.

Sentrale arbeidsoppgaver:

  • Bygge opp kompetanse om terapiområdet, behandlingsformer og produktkompetanse gjennom studier, prosjekter og medisinske konferanser
  • Utvikle, lede og bistå ved å gjennomføre vitenskapelige prosjekter som gir kunnskap om Takedas produkter
  • Lede og utvikle lokale medisinske strategier og aktiviteter for de aktuelle produkter innen terapiområdet
  • Delta i kundemøter og kommunisere kliniske og vitenskapelige data med daglig kontakt med norske klinkere og forskere innen sitt fagområde
  • Drive opplæring internt og hos kunder og være faglig støtte for salgsavdelingen
  • Være involvert i kliniske studier i Norge

Utdannelse på doktorgradsnivå innen naturvitenskapelige fag og kompetanse innen onkologi, cellebiologi eller lignende fagområder er nødvendig. Erfaring fra legemiddelindustrien er ikke påkrevet.   

Vi søker ambisiøse kandidater med stor faglig interesse som ønsker en karriere innen legemiddelindustrien. Du må kunne opptre profesjonelt og med faglig integritet. Gode samarbeidsevner, men også evne til å jobbe selvstendig er viktig.

Takeda tilbyr faglig utfordrende og selvstendige arbeidsoppgaver i et engasjerende miljø med mulighet for faglig og personlig utvikling. Takedas gode arbeidsmiljø preges av lagånd, og de ansatte er opptatt av å gjøre hverandre gode, samtidig som man kan ha det gøy på jobb.

Selskapet ligger sentralt i Asker sentrum, nær offentlige kommunikasjon. Takeda har førsteklasses kantine og trimrom. Det er konkurransedyktige betingelser, inkludert helseforsikring, utvidet ordning for velferdspermisjoner og firmaleiligheter på Beitostølen og i Hemsedal.

For mer informasjon om stillingen, kontakt gjerne Arnt Molvig i Compass Human Resources på telefon 934 40 805.
Kortfattet søknad og CV sendes via «Søk her»-knappen snarest. Søknader vurderes fortløpende.

Søknadsfrist: 30.11.2017
Web: www.takeda.no

Kontakt: Arnt Molvig i Compass Human Resources