Folkeuniversitet  - Generalsekretær

Studieforbundet Folkeuniversitet er en ideell organisasjon som har som formål å bidra til et mer meningsfylt liv for den enkelte, samt fremme livslang læring og likestilling i adgang til kunnskap, innsikt og ferdigheter. Folkeuniversitetet har 7 regioner med mer enn 40 lokale studiesteder og 23 medlemsorganisasjoner. Folkeuniversitetet har ingen eiere som skal ha utbytte. Alle midler brukes til å gi et bredt undervisningstilbud.

Generalsekretær

Toppleder for utdannelse og livslang læring

Studieforbundet Folkeuniversitetet skal ansette ny generalsekretær, og ønsker en tydelig og engasjert toppleder som kan samle og drive organisasjonen videre. Vi står overfor en spennende tid med politiske og markedsmessige endringer. Generalsekretæren har budsjett og personalansvar og skal sikre løpende ansvarlig drift av organisasjonens sentralledd.

Vi ønsker kandidater som har god kjennskap til organisasjonsarbeid, har interesse for utdannelse og livslang læring, og som kan samarbeide med regionene, medlemsorganisasjonene og styret. Generalsekretæren må ha god markedskompetanse og evne til å samarbeide med offentlige myndigheter og politiske instanser.

Vår nye generalsekretær må ha bred ledererfaring, og kunne vise til konkrete resultater fra tidligere stillinger. God kunnskap om samfunnsliv og politiske prosesser er en fordel.  Generalsekretæren må være en leder som skaper utvikling og endring, være strategisk og sette felles mål for organisasjonen.

 Personlige egenskaper:

  • Målrettet og tydelig
  • Gode samarbeidsevner
  • Evne til å arbeide strategisk
  • Ha evne til å lede gjennom andre
  • Er motiverende og inspirerende
  • Kommuniserer godt

 Kandidater til stillingen må ha relevant høyere utdannelse.  Generalsekretær rapporterer til styret. Lønn etter avtale.

Nærmere informasjon om stillingen gis av styreleder, Anders Buhaug, mobil 926 21 842 og rådgiver Åge Petter Christiansen hos Hodejegerne AS, mobil 900 99 800.

Søknad sendes digitalt fra annonsen her: www.hodejegerne.no.

Søknadsfrist: 25.04.2018
Web: www.folkeuniversitetet.no

Kontakt: Styreleder, Anders Buhaug
Telefon: 926 21 842

Kontakt 2: Rådgiver Åge Petter Christiansen hos Hodejegerne AS
Telefon: 900 99 800